Cum instalez Windows 7 de pe STICK ?

[showads ad=profitshare]

Din cate stim, stickurile USB sunt mult mai avantajoase fata de Cd-uri sau DVD-uri, deoarece viteza de transfer a datelor sau citirea acestora de pe stick sunt mai mari.

Se poate transporta mult mai usor, ocupa putin spatiu in buzunar sau geanta, in plus numai riscam sa se zgaraie cd-ul sau dvd-ul.

Un alt avantaj care il poate oferii un stick bootabil, faptul ca ne este foarte util in cazul laptopurilor fara unitate optica, ultrabook-utile sau notebook-urile.

[showads ad=googlet]

Realizarea unui stick bootabil cu Windows 7 se realizeaza cu programul Windows 7 USB DVD Download Tool pe care il puteti descarca cu un singur click de AICI.

Dupa ce ati instalat programul deschideti-l cu iconita de pe desktop pe care a creat-o.Singurul tip de imagine pe care il accepta acest program este .ISO.

 

La pasul 2 alegeti –  USB Device

La pasul 3 alegi locatia stickului USB

Pentru a continua ,acest program o sa stearga tot ce este stick.

Daca detecteaza ca exista date pe stick ,o sa intrebe daca sunteti sigur ca vreti sa le stergeti.Selectati Yes pentru a continua.

Copierea fisierelor dureaza circa 10-15 minute.La final o sa vedeti aceasta imagine.

ATENTIE:pentru a putea folosi stickul ,aveti grija ca in BIOS sa fie selectat ca prim BOOT device ,USB-HDD,ca in poza de mai jos.

Tutorial oferit de infolaptop.ro
13 Comments
    • Blejan Ionut
    • Blejan Ionut
    • Blejan Ionut
  1. Blejan Ionut

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 − = 2

Read previous post:
datamancer-steampunk-laptop-2nd-revision
Datamancer Steampunk 2.0

Datamancer Steampunk 2.0, un laptop care te lasa cu o prima impresie destul de straina. Designul special ne inseala la...

Close